Muziek in het Paulushuis

Het Paulushuis, een gerenommeerde organisatie, organiseert met trots een reeks verrukkelijke concerten in diverse genres. Ons doel is om deze concerten voor iedereen toegankelijk te maken tegen een betaalbare prijs. Elk concert is uniek en biedt een uitzonderlijke ervaring voor ons diverse publiek.
Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel en we houden ons publiek graag op de hoogte van al onze activiteiten. Daarom hebben we verschillende kanalen waarop u informatie kunt vinden over onze aankomende evenementen. Bekijk onze gebruiksvriendelijke evenementenkalender voor een uitgebreide lijst van concerten en optredens. Om nooit spannende evenementen te missen, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin vindt u exclusieve previews, kortingen en insiderinformatie over al onze evenementen.
Sluit u aan bij onze gemeenschap van muziekliefhebbers en geniet met ons mee van een onvergetelijke muzikale reis. Ontdek de diversiteit aan genres en laat u betoveren door de magie van live muziek. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen bij een van onze concerten!

Onze eigen concert agenda

oktober 2024

ILSE DUYCK TRIO

Een akoestische jazzformatie rond de compositie’s van Ilse Duyck. Naast een ...
18 okt
20:00 - 22:00
Paulus huis
patijntjestraat 27, 9000 gent
november 2024
Geen evenementen gevonden!
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud