Onze gelagzaal

Graag delen wij u mede dat onze gelagzaal de perfecte locatie is voor al uw gelegenheden: van intieme bijeenkomsten tot grootschalige evenementen zoals banketten, recepties, bruiloften en conferenties. Onze gezellige en vintage-geïnspireerde ruimte biedt plaats aan maximaal 120 gasten, inclusief een eenvoudige keuken voor koude bereidingen en al het nodige porselein. Onze moderne bar is ook beschikbaar om drankjes en verfrissingen te verzorgen. Indien u extra apparatuur nodig heeft zoals speakers, een projector, of schermen, kunnen wij dit zeker voor u regelen om het succes van uw presentaties, personeelsfeesten, vergaderingen en lezingen te verzekeren.

U kunt ons gemakkelijk bereiken voor meer informatie en reserveringen via ons handige contactformulier of boek nu meteen via ons boekingsformulier hieronder. Neem alstublieft even de tijd om ons huishoudelijk reglement door te nemen voor eventuele extra informatie of vereisten.

Nadat u informatie heeft opgevraagd over het huren van onze gelagzaal, zullen wij het proces begeleiden en u helpen bij het maken van de nodige afspraken om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect wordt uitgevoerd. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt. Wij horen graag van u en kijken ernaar uit om u te helpen bij het plannen van uw aankomende evenement.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Een
U vult onderstaand boeking formulier in en wacht onze mail af. Uw boeking staat in behandeling.
Twee
U krijgt van ons een mail met vraag om bijkomende info en u ontvang een offerte. Uw boeking staat nog steeds in behandeling
Drie
U ontvangt een huur overeenkomst en die bezorgt u ons ondertekend terug. Uw boeking staat nog steeds in behandeling.
Vier
De huur overeenkomst is terug bij ons en alle voorwaarden zijn voldaan. Uw boeking wordt definitief in de boeking agenda en indien gewenst verschijnt uw activiteit in onze publieke agenda.

Boekingsformulier

Kalender word geladen...
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
┬Ě
 
-
Gedeeltelijk geboekt

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Naam organisatie*:

Aantal personen*:

Telefoonnummer*:

Aard der activiteit*:

Tijdsblokken*:

captcha

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud