Vergaderzaal Ex-Bib.

Wij zijn verheugd om spannend nieuws aan te kondigen over onze oude bibliotheekruimte, die is omgetoverd tot een volledig uitgeruste vergaderruimte voor maximaal 50 personen. Ons team heeft nauwkeurig nieuwe meubels toegevoegd, waaronder tafels en stoelen, een indrukwekkende projector met scherm om succesvolle presentaties, teambuilding-evenementen, bedrijfsbijeenkomsten en lezingen te kunnen organiseren.
Om deze geweldige ruimte te boeken en verdere informatie te krijgen, moedigen wij u aan om direct contact met ons op te nemen, via ons contactformulier of ons boekingsformulier hieronder. Bekijk ook gerust onze pagina met de regels en voorschriften voor het boeken van deze locatie.
Laat ons u nu door het proces leiden. Kies eerst uw voorkeursdatum en tijd en bevestig de beschikbaarheid. Vervolgens zal ons team u helpen met eventuele specifieke eisen of voorkeuren die u misschien heeft. Tot slot zullen wij u een gedetailleerde offerte verstrekken en de definitieve regelingen met u bespreken.
Onze omgebouwde bibliotheek is de perfecte mix van moderniteit en klassieke elegantie, en we zijn verheugd om het aan te kunnen bieden als een geschikte locatie voor uw volgende vergadering of evenement. Bedankt voor het overwegen van de ruimte en we kijken er naar uit om binnenkort van u te horen!

Hoe gaat dit te werk?

Een
U vult onderstaand boeking formulier in en wacht onze mail af. Uw boeking staat in behandeling.
Twee
U krijgt van ons een mail met vraag om bijkomende info en u ontvang een offerte. Uw boeking staat nog steeds in behandeling
Drie
U ontvangt een huur overeenkomst en die bezorgt u ons ondertekend terug. Uw boeking staat nog steeds in behandeling.
Vier
De huur overeenkomst is terug bij ons en alle voorwaarden zijn voldaan. Uw boeking wordt definitief in de boeking agenda en indien gewenst verschijnt uw activiteit in onze publieke agenda.

Boekingsformulier

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
ยท
 
-
Gedeeltelijk geboekt

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Naam organisatie*:

Aantal personen*:

Telefoonnummer*:

Aard der activiteit*:

Tijdsblokken*:

captcha

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud