Onze feestzaal

Welkom bij onze fantastische feestzaal – dé ideale locatie voor al uw speciale gelegenheden. Of u nu een toneelstuk, receptie, huwelijksfeest of conferentie organiseert, onze zaal biedt de perfecte ambiance met zijn bijgewerkte bar en vintage decor.
We begrijpen dat het organiseren van een evenement soms overweldigend kan zijn. Daarom bieden wij topkwaliteit geluidssystemen, verlichting en projectoren tegen een extra vergoeding om het proces comfortabeler en efficiënter te maken. Of het nu gaat om bedrijfspresentaties, verjaardagsfeestjes of theatervoorstellingen, wij hebben alles wat u nodig heeft!
Neem gerust contact met ons op via ons handige contactformulier of boekingsformulier hieronder als u onze zaal wilt huren of meer informatie wilt ontvangen. Onze RIO (Reserverings- en Informatiepagina) is ook beschikbaar voor uw gemak. We garanderen dat het boeken bij ons een stressvrij en opwindend proces zal zijn, zodat u volop kunt genieten van uw evenement.

Bedankt voor uw interesse in onze diensten. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het organiseren van uw perfecte evenement!

Met vriendelijke groet,

Een
U vult onderstaand boeking formulier in en wacht onze mail af. Uw boeking staat in behandeling.
Twee
U krijgt van ons een mail met vraag om bijkomende info en u ontvang een offerte. Uw boeking staat nog steeds in behandeling
Drie
U ontvangt een huur overeenkomst en die bezorgd u ons ondertekent terug. Uw boeking staat nog steeds in behandeling.
Vier
De huur overeenkomst is terug bij ons en alle voorwaarden zijn voldaan. Uw boeking wordt definitief in de boeking agenda en indien gewenst verschijnt uw activiteit in onze publieke agenda.

Boekingsformulier

Kalender word geladen...
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
·
 
-
Gedeeltelijk geboekt

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Naam organisatie*:

Aantal personen*:

Telefoonnummer*:

Aard der activiteit*:

Tijdsblokken*:

captcha

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud