Boek onze zalen

Welkom bij onze ongeëvenaarde evenementenruimte! Wij zijn trots om u twee prachtige zalen aan te bieden die aan een breed scala van behoeften voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, theatervoorstelling of presentatie, wij hebben de perfecte ruimte voor u.
Onze Gelagzaal heeft een capaciteit van 120 gasten, terwijl onze Feestzaal op het eerste verdiep tot wel 150 gasten kan ontvangen. Daarnaast hebben we ook een vergaderzaal op het eerste verdiep die geschikt is voor maximaal 50 gasten. Wat uw behoeften ook zijn, wij garanderen dat onze ruimtes aan al uw verwachtingen zullen voldoen.
Om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt, hebben we gezorgd voor alle essentiële voorzieningen. Van een bar tot een presentatiegeluidssysteem en een projector met scherm, we hebben alles wat u nodig heeft om uw gasten comfortabel te laten genieten van het evenement.
Onze locatie is ook ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Met slechts 200 meter van de eerste tramhalte en 500 meter van het treinstation Gent Sint Pieters, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bereikbaarheid.
Bezoek onze pagina “Huishoudelijke regels” en technische specificaties om meer te weten te komen over onze faciliteiten en procedures. Bedankt dat u overweegt om uw volgende evenement in onze ruimte te organiseren!

Boek onze zalen

Boek de vergaderzaal-ex-bi
Boek de gelagzaal
Boek de feestzaal
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud